Subaru en dealers kiezen Fleetselect

Importeur Subaru Benelux en de verkoopcommissie van de 32 aangesloten dealers hebben onlangs een overeenkomst gesloten met Fleetselect Online Autoveilingen. De dealers gaan hun gebruikte auto’s standaard aanbieden of veilen via een eigen online remarketingomgeving.

Voor het aanbieden van gebruikte auto’s wordt gebruik gemaakt van Autoblox, het online softwaresysteem van Fleetselect. Het gaat hierbij om zo goed als nieuwe auto’s, demonstratieauto’s, inruilauto’s en ook occasions van vreemde merken. Tevens bestaat de mogelijkheid om auto’s aan te bieden op de verschillende veilingen van Fleetselect aan ruim 5.000 nationale en 10.000 internationale kopers. Het systeem is op 1 november in gebruik genomen.

Dealers kunnen binnen hun eigen webomgeving alle aangeboden auto’s bekijken, een bod uitbrengen en eventueel direct tot aankoop overgaan. Daarnaast kunnen de dealers hun eigen occasions inbrengen in het systeem. Onderlinge transacties handelen de Subaru-dealers met behulp van Fleetselect af en worden via het systeem ook getransporteerd.

“De wens om inzichtelijk te maken welke auto’s er nu precies bij welke Subaru-dealer stonden wordt hiermee gerealiseerd”, aldus Joop Niesten, lid van de verkoopcommissie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.