Importeur Subaru Benelux en de verkoopcommissie van de 32 aangesloten dealers hebben onlangs een overeenkomst gesloten met Fleetselect Online Autoveilingen. De dealers gaan hun gebruikte auto’s standaard aanbieden of veilen via een eigen online remarketingomgeving.

Voor het aanbieden van gebruikte auto’s wordt gebruik gemaakt van Autoblox, het online softwaresysteem van Fleetselect. Het gaat hierbij om zo goed als nieuwe auto’s, demonstratieauto’s, inruilauto’s en ook occasions van vreemde merken. Tevens bestaat de mogelijkheid om auto’s aan te bieden op de verschillende veilingen van Fleetselect aan ruim 5.000 nationale en 10.000 internationale kopers. Het systeem is op 1 november in gebruik genomen.

Dealers kunnen binnen hun eigen webomgeving alle aangeboden auto’s bekijken, een bod uitbrengen en eventueel direct tot aankoop overgaan. Daarnaast kunnen de dealers hun eigen occasions inbrengen in het systeem. Onderlinge transacties handelen de Subaru-dealers met behulp van Fleetselect af en worden via het systeem ook getransporteerd.

“De wens om inzichtelijk te maken welke auto’s er nu precies bij welke Subaru-dealer stonden wordt hiermee gerealiseerd”, aldus Joop Niesten, lid van de verkoopcommissie.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties