Sven Vosselman bij Heiwegen Consultancy

Sven Vosselman is per 1 september als Associate Partner de samenwerking aangegaan met Heiwegen Consultancy. Hij gaat zich richten op de aftermarket-toeleveranciers, OEM-fabrikanten en importeurs.

heijwegenVosselman heeft onder meer gewerkt als key-accountmanager bij Continental Banden Groep, als procurementmanager bij Pon’s Automobielhandel en als businessdevelopmentmanager bij  Apollo Vredestein. “Voor het succesvol bij elkaar brengen van mensen en bedrijven en meewerken aan oplossingen van organisatorische vraagstukken zet ik me graag in.”

Aftermarket

Directeur Perry van Gerwen zegt dat Heiwegen Consultancy met de komst van Sven Vosselman haar groei voortzet in de aftermarket. “Zijn kennis, ervaring en  netwerk in de sector zijn voor ons heel belangrijk.” Vorige week maakte Heijwegen de aanstelling bekend van Rob van der Hoort en Kezban Unal.  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †