Geheel onverwacht is Perry van Gerwen (1963), eigenaar van Heiwegen Consultancy, overleden. Perry laat een vrouw, Luce, en twee kinderen, Pim en Anne, achter.

“Met zijn heengaan verliezen wij onze gepassioneerde en betrokken Managing Director”, bericht het zwaar getroffen Heiwegen Consultancy. “Perry was een trotse familieman, een levensgenieter en had oprechte interesse in het welzijn van zijn collega’s en relaties. We zijn dankbaar voor alles wat Perry voor ons heeft betekend. Wij gaan zijn humor, optimisme, directheid en gezelligheid missen. Onze liefde en gedachten zijn bij Perry’s familie.”

Perry heeft, na het Gymnasium en de KMA, 18 jaar als beroepsofficier in diverse staf- en leidinggevende functies bij de Landmacht gewerkt. Tevens heeft hij in die periode studies Hogere Militaire Vorming (Den Haag) en Bestuurskunde (Rijksuniversiteit Leiden) met succes afgerond. In 1999 is hij als management consultant bij Mercuri Urval gestart en heeft daar intensief ervaring opgedaan met werving en selectie, maar ook met andere HR gerelateerde vraagstukken als coaching en assessments. Sinds 2002 is hij verbonden aan Heiwegen Consultancy. Eerst als consultant, later als directeur en sinds 2006 als eigenaar.

Perry richtte zich binnen Heiwegen Consultancy vooral op Business Development en op het verder uitbouwen van een aantal strategisch belangrijke marktsegmenten. Zijn persoonlijke expertise lag daarbij vooral op executive search voor management- en directiefuncties en organisatievraagstukken. “De oprechte overtuiging dat je met de beste mensen ook het meest succesvolle bedrijf kunt bouwen en daar de resultaten en waardering van bij je klanten zien, dat is de kick van mijn vak.”

Perry hield van het goede landleven en was thuis graag bezig met het verzorgen van hun dieren. Verder verkende hij graag met paard en wagen de natuur in de Kroondomeinen.

Deel dit artikel op

5 reacties

  1. Wat enorm verdrietig en net ‘schockerend’ als confronterend waar we even oud zijn. Zo plotseling en onverwacht. We mochten Perry pas nog plezierig bedienen met de invoer van zijn BMW X3 waarbij ik hem toen persoonlijk net mistte. ‘Komt wel weer een andere keer’ dacht ik toen. Nou Perry … laten we hopen dat dat dan ‘in de eeuwigheid’ er nog van komt. Raar idee dat je er niet meer bent. Je bent een groot gemis in alle opzichten. R.I.P. (zaken)vriend …. Sterkte en kracht Luce en kinderen.

  2. Dit nieuws komt ongelooflijk hard aan. Twee weken geleden nog leuke vraagstukken met Perry doorgenomen. Ik wens zijn vrouw, twee kinderen, familie en alle collega`s in de Automotive ontzettend veel sterkte toe!

    Groet, Rebien Ramlal (Zeeuw & Zeeuw afd. HR)

  3. Diep geschokt. Goede vriend Perry overleden. Vorige week nog uitgebreid gesproken, ideeën uitgewisseld over het DAF Museum. De halfjaarlijkse etentjes die wij hadden met John Spies. Man, wat onwezenlijk dat je er niet meer bent. Wat een drama voor Luce en de kinderen. Met name voor hen en voor verdere familie en medewerkers van ‘zijn’ Heiwegen heel veel sterkte.

  4. Vreselijk, onverwacht bericht! Ken Perry al lang, we hebben door de jaren diverse projecten gedaan. Had hem begin december nog gesproken, we keken beiden uit naar eindelijke weer eens Automotive evenementen. De branche zal je enorm missen man, mijn gedachten gaan vooral ook uit naar je gezin en naar alle medewerkers van Heiwegen. Allen heel veel sterkte gewenst met dit enorme verlies! Freek Blekxtoon (AllParts Nederland).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties