Teamuitbreiding A2SP

Bij informatie en -communicatiedienst A2SP starten deze maand zeven nieuwe salescollega’s, ieder met een eigen regio in de portefeuille. Zij zullen vrijwel alle automotivebedrijven bezoeken, om het huidige uitgavenpatroon, de bedrijfsvoering en de aansluitende A2SP-diensten onder te loep te nemen en te optimaliseren.

A2SP zal zich meer richten op de ontwikkelingen, individuele wensen en specifieke aandachtspunten in een betreffende regio. “Door Nederland op te splitsen in specifieke deelgebieden en hier een verantwoordelijke aan te koppelen die er woont en werkt, zijn we als bedrijf in staat om te begrijpen wat de regionale behoefte is en hierop in te haken met onze producten en diensten”, aldus salesmanager Maarten Slagtveld.

De Suzuki Auto Dealervereniging en haar dealers hebben zich sinds 1 januari aangesloten op een eigen versie van A2SP Autostats en het bedrijf heeft haar RDW-diensten geïntegreerd in het concept Brezanbox. A2SP exploiteert ook de websites Autoafspraak.nl en Autocheck.nl.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *