Teamuitbreiding bij James

Karin Hordijk versterkt sinds 1 februari als accountmanager het team van de merkonafhankelijke formule James , onderdeel van The Alwaysbemobile Company. In deze functie zal zij nauw contact onderhouden met de ondernemers en hen ondersteunen bij het realiseren van hun doelen.

Michiel Meijer, directeur James: “In het afgelopen jaar heeft James een flinke groei doorgemaakt. Deze auto- en serviceformule voor zowel de particulier als de leaserijder beschikt over ruim zestig vestigingen in Nederland. Met haar jarenlange kennis en ervaring is Karin een waardevolle aanvulling voor onze ondernemers.”

Hordijk was de afgelopen jaren actief voor zowel een leasemaatschappij als een
universeel onderhoudsbedrijf. “Ik heb enorm veel zin om bruggen te bouwen tussen de ondernemers en de leasemaatschappijen en fleetowners. Zo ondersteun ik de ondernemers van James bij het uitbreiden van hun klantennetwerk”, aldus de nieuwe accountmanager.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *