Tesla in zee met Glasurit

Tesla heeft toestemming gegeven voor het gebruik van Glasurits schadeherstelproducten binnen zijn mondiale netwerk van schadeherstellocaties. De Glasurit 90 Serie, een watergedragen laksysteem, wist te overtuigen in talloze tests met Tesla-voertuigen die worden opgebouwd rond een lichtgewicht aluminiumconstructie.

Als BASF-merk profiteert Glasurit van de systeemoplossingen die het bedrijf aanbiedt aan de grootste autofabrikanten wereldwijd. Van de ontwikkeling van innovatieve autokleuren tot de implementatie van nieuwe applicatietechnieken. BASF is bovendien partner in Tesla’s hypermoderne productiefaciliteit in Fremont, Californië. De geavanceerde applicatietechnologie van de Coatings divisie wordt daar ter afronding van de processen gebruikt om de hoge kwaliteitsnormen voor OEM-coating te waarborgen. Tesla’s streven naar ecologische duurzaamheid en een constante integratie van de nieuwste technologieën en technieken was doorslaggevend bij het mondiaal goedkeuren van Glasurits watergedragen 90 Serie laksysteem voor autoschadeherstel.

In Europa worden de autoschadeherstelproducten van Glasurit al gebruikt door enkele grote schadeherstellocaties waarmee Tesla samenwerkt. Een daarvan is de beroemde Franse schadeherstellocatie “Carrosserie Lecoq” (onderdeel van de Albax Group), die in heel Frankrijk actief is. Andere Glasurit-schadeherstellocaties zullen worden toegevoegd aan de lijst van door Tesla goedgekeurde locaties. Tesla Motors blijft groeien en overweegt samenwerking met andere professionele schadeherstellocaties in het Glasurit-netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *