Tesla showroom geopend

Tesla heeft vorige week donderdag op de autoboulevard aan de Huizingalaan in Eindhoven haar nieuwe showroom geopend voor de Benelux. Bij deze nieuwe vestiging hoort ook het grootste servicecentrum in Europa voor onderhoud aan Tesla’s.

Het pand wordt gehuurd van autoholding Van Laarhoven. De servicedienst is op een steenworp afstand gevestigd van het nieuwe kantoor op industrieterrein Ekkersrijt.
George Blankenship, vice-president van Tesla Motors, heeft de officiële opening verricht in het bijzijn van salesmanager Rogier Kroymans en Prins Maurits van het Formule E-team. Ook gaven tientallen Tesla-rijders acte de presence.

Tesla heeft al showrooms in Parijs, Zürich, Genève, Monaco, Milaan, München, Kopenhagen en Londen. Bekend is dat in Europa momenteel ruim vierhonderd Tesla Roadsters rondrijden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *