Texa Multipegaso bij Overlander

Overlander introduceert het Texa multifunctionele emissiestation Multipegaso. Het diagnoseapparaat bestaat uit de Gasbox viergastester, de Opabox roetmeter en is uitgevoerd met een computer die geschikt is voor het gebruik in een moderne werkplaats. Een zeventien inch kleurenmonitor maakt het station compleet.

De Multipegaso, inmiddels goedgekeurd door het NMi, is eveneens uitgerust met een kleurenprinter voor het afdrukken van testrapporten. Het laadstation voor de accu’s van de Gasbox Autopower en Opabox Autopower is met snelverbindingen ingebouwd in de meegeleverde trolley. De Gasbox Autopower 4-gastester, Opabox Autopower roetmeter, en de RC3-Toerental opnemer zijn ook te gebruiken in combinatie met een eigen computer of laptop.

“Wij hebben de vertegenwoordiging van specifiek de Texa Multipegaso al enige tijd in huis, maar hebben met de promotie en verkoop gewacht tot we de goedkeuring van NMi in huis hadden”, stelt directeur Ad Brünings van Overlander.

Download hier de (technische)gegevens van de Multipegaso >>

Texa Multipegaso

[responsive-video identifier=”-eRLrqbO_0Y”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.