Tien halve finalisten voor Autobedrijf van het Jaar

Op grond van online stemmen van consumenten zijn tien merkonafhankelijke autobedrijven verkozen tot halve finalist van de verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar 2014’. In oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Alle 3.300 bij Bovag aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de achtste keer op een rij georganiseerd wordt. In de weging van de consumentenstemmen is rekening gehouden met het aantal medewerkers dat werkzaam is bij het autobedrijf, waardoor grote én kleine bedrijven evenveel kans maken.

De halve finalisten krijgen binnenkort bezoek van onafhankelijke experts die de ondernemers uitgebreid aan de tand gaan voelen en de bedrijven van A tot Z doorlichten. Daarnaast stellen een of meerdere mystery shoppers per autobedrijf een rapport op en buigt ook de vakjury, onder voorzitterschap van Ferry Smith van ANWB, zich over de ondernemingen. Medio augustus wordt bekend welke drie autobedrijven doorgaan naar de finale op 7 oktober tijdens het Jaarcongres van Bovag onafhankelijke autobedrijven. Afgelopen jaar won Autobedrijf Marc Huisman uit Alphen aan den Rijn de titel.

De kanshebbers

De tien geselecteerde autobedrijven zijn:

De Bruyn – Zaltbommel (Gelderland)
Frans Jansen – Pannerden (Gelderland)
Gecu – Culemborg (Gelderland)
Blaschke – Tilburg (Noord-Brabant)
Rentmeester – Tilburg (Noord-Brabant)
Wijnand van den Berg – Hoeven (Noord-Brabant)
Mak Auto & Techniek – Groot-Ammers (Zuid-Holland)
Auto Service Doorten – Gasselte (Drenthe)
Auto Techniek Kampen – Kampen (Overijssel)
Excellent Automotive – Venlo (Limburg)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *