Tien Kia-dealers krijgen award

Kia Motors Nederland heeft de tien best presterende Kia-dealers uit 2011 benoemd tot Top Dealer 2012 en hebben voor de prestatie een award ontvangen. De Platinum Dealer Award voor best scorende dealer in heel Europa is naar VDNS in Helmond gegaan.

De andere negen winnaars zijn AHZ Den Haag, AHZ Zoetermeer, Autobedrijf Jan van Werkhoven in Houten, Automobielbedrijf Kooijman in Tiel, Garage Denissen in Tilburg, Wassink Opgenoort Doetinchem, Kia Tinholt in Velsenbroek, Autobedrijf Wolters in IJsselstein en Autobedrijf Romme in Etten-Leur.

“Het succes van Kia stoelt op drie pijlers: een modern en aantrekkelijk modelaanbod, de zeven jaar garantie en een sterke dealerorganisatie,” zegt Thomas Pril, verkoopdirecteur van Kia. “Wanneer je je dan ook nog eens weet te onderscheiden in zo’n sterke groep is dat een bewijs van kwaliteit en optimale inzet.”

Iedere Kia-dealer wordt in de loop van het jaar onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de verkoop- en aftersalesafdelingen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar vooral naar de manier waarop de service aan de klant wordt verleend. Zowel bij de aanschaf van een nieuwe auto als in het traject van de technische dienstverlening daarna.

Kia Motors Nederland heeft onlangs ook een nieuwe president aangesteld, dat is de heer Jong Hyun (John) Kim.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *