Tigchelaar groep valt uiteen

Van Mossel wil per 1 oktober drie vestigingen (Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk) overnemen van dealergroep Tigchelaar. De vestiging Breda krijgt eveneens een nieuwe eigenaar in de vorm van een joint venture tusssen Tigchelaar en Automotions, dat eigenaar is van het naastgelegen Opel-dealerbedrijf.

Na de overname zullen alle medewerkers in dienst blijven en zullen de vestigingen verder gaan onder de namen Van Mossel Ford Oisterwijk, Van Mossel Ford Tilburg en Van Mossel Ford Waalwijk. Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: “De toevoeging van de Tigchelaar-vestigingen sluit naadloos aan op onze bestaande Ford-dealerschappen in Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Roermond, Veghel en Weert.” Met de overname bereikt Van Mossel een totaal van zestig vestigingen in Nederland, België, en Duitsland.

De Tigchelaar Groep exploiteert overigens op vier vestigingen de Carprof-werkplaatsformule. Twee van de drie vestigingen die Van Mossel overneemt hebben een Carprof, de andere zijn in Etten-Leur en Oosterhout waar Tigchelaar erkend reparateur is voor Ford (net als in Oisterwijk en Waalwijk). Eerder al werden de dealerschappen van de merken Seat en Skoda verkocht aan de Van Tilburg-Bastianen Groep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *