Tips Spies Hecker op You Tube

Spies Hecker biedt schadeherstellers praktische tips voor de dagelijkse uitdagingen in het schadeherstelbedrijf nu ook op het You Tube-kanaal van Spies Hecker en op de website van het merk: Tips4You.

In de video’s demonstreren ervaren applicatietechnici hoe u applicatiefouten kunt voorkomen, hoe u de technieken perfect kunt implementeren en hoe u het meeste uit de producten van Spies Hecker kunt halen. De video’s zijn gericht op schadeherstellers aan het begin van hun carrière, maar ook op degenen die ervaren zijn en hun kennis willen opfrissen of een specifiek probleem moeten oplossen.

Wolkvorming

Als voorbeeld geeft Spies Hecker deze praktische tips om ongewenste effecten te voorkomen bij het repareren van metallic effect kleuren:

[responsive-video identifier=”UpMWlI3OFB0″]

Controleer de vochtigheid en de temperatuur in de spuitcabine voordat u met het lakproces begint, zodat de gemengde lak aan het klimaat kan worden aangepast. Gedetailleerde informatie is te vinden in de klimaatgids van het Technische Informatieblad (TDS). Bij het repareren van metallic effect kleuren is het nog belangrijker om de aanbevelingen voor de spuitopening en spuitdruk te volgen en de lak aan te brengen met een volledig ingedrukte trekker, zodat de pigmenten gelijkmatig kunnen worden verdeeld om een homogene film te vormen.

Permahyd Hi-TEC 480

De Permahyd Hi-TEC 480 Basislack wordt eerst aangebracht in een gesloten laag op een normale afstand. Vervolgens wordt de effect laag over de natte lak aangebracht op een iets grotere afstand van de ondergrond om een uniform effect en volledige dekking te bereiken.

Direct na het aanbrengen van de basislak moet de lakfilm er uniform uitzien. Dit toont aan dat de basislak niet te nat was aangebracht. Als er onregelmatigheden in de aflak zichtbaar worden, kunnen deze met een andere effectlaag worden hersteld. Khmelev, hoofd training voor Spies Hecker, zegt: “Zorg ervoor dat je deze extra effectlaag aanbrengt op een nog grotere afstand, en alleen als de basislak nog nat is.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *