Ton Slob commercieel directeur Rogam-Victoria

De directie van Mercedes-Benz dealer Rogam-Victoria is onlangs uitgebreid met Ton Slob als commercieel directeur personenwagens. Door de overname van Mercedes-Benz-dealer Victoria in januari 2010, is het personenwagen verzorgingsgebied sterk gegroeid.

Slob richt zich op de verdere groei van de verkoop van Mercedes-Benz personenwagens en Smart. De directie bestaat verder uit Robert-Jan Tros (verkoop bestel- en vrachtwagens), Matthieu Bresser (techniek & operations aftersales) en algemeen directeur Hans van Ruiten.

De dealer heeft als doelstelling voor 2011 om meer dan duizend nieuwe- en gebruikte personenwagens te verkopen en ook duizend nieuwe en gebruikte bestel- en vrachtwagens.

Dit jaar wordt gestart met de uitbreiding van de Victoria-vestiging aan de Autostrada in Rotterdam en met de bouw van een nieuw gecombineerd pand voor de huidige vestigingen in de Spaanse Polder. Enkele van de andere vestigingen zullen een verbetering krijgen.
Bij Rogam-Victoria zijn ruim 220 mensen werkzaam.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *