Topcats internationale partner Ceramex

Topcats in Lelystad heeft een nieuwe installatie in gebruik genomen om Diesel Partikel Filters (DPFs) te reinigen. Het bedrijf Ceramex heeft het systeem met de zogenaamde Xpurge-techniek geïnstalleerd. Topcats controleert de DFPs na reiniging nu ook extra op de ‘nieuwstaat’ met het Veritex-inspectiesysteem van Ceramex.

Topcats-directeur Henk Rens is blij met de steun van Engelse zijde. “We zijn echt onder de indruk van de reinigingsprestaties van Xpurge. Hierdoor creëren we een langere interval tussen de roetfilterreinigingen en tevens zullen er minder storingen ontstaan.”

Rob Rule, algemeen directeur bij Ceramex: “Het is een plezier om onze Europese activiteiten uit te kunnen breiden. Gezien de expertise van beide bedrijven in de uitlaatindustrie en reiniging van roetfilters, ben ik er zeker van dat we een succesvolle en langdurige samenwerking zullen hebben in deze groeiende markt.”

Topcast is de eerste internationale partner voor het Engelse bedrijf, dat gespecialiseerd is in DPF-reiniging. Ceramex is gevestigd in Lincolnshire en heeft haar servicecentrum nabij London in het Verenigd Koninkrijk. Zij heeft in vijftien jaar tijd meer dan 100.000 DPFs gereinigd en diverse unieke technieken ontwikkeld.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.