Topcats slaat nieuwe weg in

Onderdelenspecialist Topcats heeft zijn website volledig gerenoveerd. De producten zijn nu snel en eenvoudig op te zoeken via het kenteken. Topcats belooft daarnaast hoge kortingen voor grossier en garage.

 

Henk Rens, managing director van Topcats heeft zijn oor te luister gelegd in de markt: “Het is voor Topcats een logisch gevolg dat wanneer je jouw afnemers naar hun wensen en ervaringen vraagt, je ook iets doet met de antwoorden en opmerkingen die je krijgt.”

“Onze webshops/websites waren aan vernieuwing toe. Verder zijn we de laatste jaren door onze export en reinigingsservice sterk gegroeid. De hogere omzet maakt het mogelijk om bij onze fabrikanten nog gunstiger condities te krijgen. Die herziene werkwijze heeft tot een zeer concurrerende bruto prijs geleid met twee korting niveaus; één voor de garage en één voor de grossier”, aldus Rens.

Topcats, vooral gespecialiseerd in roetfilters en katalysatoren, heeft aan het assortiment direct-fit roetfilters 20 nieuwe artikelen toegevoegd en tot 160 artikelen uitgebreid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.