Toptruck Westland opent deuren

Toptruck Westland, onderdeel van de Winter Logistics, opent in december 2013 de deuren van een nieuwe werkplaats te Honselerdijk, in het centrum van het Westland.

Ton de Winter: “Als Toptruck Westland bieden we de transportondernemers en eigen vervoerders een totaaloplossing (one stop shopping). Zeker in de huidige economische situatie is hier een grote behoefte aan. Al 10 jaar voorzien wij, met Carrosserie Centrum Westland, op het gebied van carrosserieën al jaren in deze behoefte. We haken nu aan bij een heleboel Toptruck collega’s, met wie we samen de kansen pakken die er in de markt ontstaan.”

Henri Sprenkels van Toptruck: “Wij waren al langere tijd op zoek naar een potentiële deelnemer in het Westland en zijn via Wijlhuizen in contact gebracht met Ton de Winter. Vanaf het begin af aan hadden we een klik met deze ervaren en enthousiaste ondernemer. Ton de Winter pakt nu zijn kans in het Westland en ziet in dat het effect van samenwerken groter is dan wat de afzonderlijke partijen in totaal kunnen bereiken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *