Total en Kia weer vijf jaar partners

Total Lubrifiants blijft ook de komende vijf jaar de exclusieve aftermarket partner van Kia Motors Corporation. Beide partijen hebben hun strategische samenwerking verlengd, met ingang van 2017.

De producten vinden hun weg naar de wereldwijd ruim 5500 merkdealers, verspreid over 180 landen. Zo krijgt het Kia-netwerk de beschikking over de premium Total Quartz motorolie. Beide partners kondigen verder aan samen een marketingprogramma te gaan ontwikkelen, gericht op verbeterde winstgevendheid voor de dealers en op trouwere en tevredener klanten. “Deze overeenkomst bevestigt dat we bezig zijn met de lange termijn”, zegt Pierre Duhot, algemeen directeur van Total’s personenautodivisie. Steven Yoon, bij Kia vicepresident van de divisie Overseas Service, typeert Total als een “steunpilaar in onze wereldwijde strategie om de tevredenheid van zowel de klant als onze dealers te verbeteren.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.