Total en Mazda verlengen samenwerking

Total en Mazda hebben hun partnerschap verlengd voor de automotive smeermiddelen en dit voor een periode van vijf jaar. De verlenging betekent de exclusieve bevoorrading van een wijd gamma smeermiddelen, ontwikkeld en geproduceerd door Total Lubricants naar zo’n 2300 garages en erkende concessies in meer dan 45 landen, hoofdzakelijk binnen Europa.

Sinds het begin van deze samenwerking, hebben de motoren, beschermd door de Total ontwikkelde Mazda smeermiddelen, meer dan 140 miljard kilometer afgelegd. In het kader van dit partnerschap hebben de ontwikkelteams van Total een breed gamma aan smeermiddelen ontwikkeld die beantwoorden aan de technische vereisten van Mazda, maar die tevens bijdragen tot de benodigde energieprestaties.

Met andere woorden, de motoroliën en de transmissieoliën, gecommercialiseerd in het Mazda netwerk zijn niet enkel gebaseerd op de laatste technologieën betreffende het beschermen van de motor, maar ook voor het verminderen van vervuilende uitstoot.

Mede dankzij de testen uitgevoerd op de Mazda-motoren in het onderzoekscentrum van Total, beantwoorden verschillende smeermiddelen van dit gamma aan de uiterst veeleisende Skyactiv-specificaties. De technologie die achter de Skyactiv-motor van Mazda zit, werd ontwikkeld om een antwoord te bieden aan chauffeurs die niet enkel veel belang hechten aan rijprestaties en rijplezier, maar ook aan de impact op het milieu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.