Toyota brengt Stickerfix

Toyota gaat zijn klanten een flinterdunne high-tech zelfklevende folie leveren waarop originele autolak is gespoten. Stickerfix voor kleine lakschades is ontwikkeld door Akzo Nobel Automotive & Aerospace Coatings en zorgt voor een onzichtbare reparatie.

Toyota Stickerfix wordt op een voorgestanst A5-vel geleverd met plakkers in 33 verschillende vormen en formaten. Kleine reparaties kunnen eenvoudige worden uitgevoerd door het te behandelen oppervlak eerst goed schoon te maken, daarna de zelfklevende folie op de te repareren plek te plakken en het tot slot zachtjes glad te strijken, zodat er een mooie nieuwe glans ontstaat. Stickerfix kan ook preventief worden gebruikt als beschermfolie voor kwetsbare plekken als deurranden.

Alle Stickerfix-kleuren zijn afgestemd op de oorspronkelijke carrosserieonderdelen van Toyota om zo de specifieke kleurnauwkeurigheid zo goed mogelijk te benaderen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.