Toyota voor The People Group

The People Group uit Nieuwkuijk heeft bewust gekozen voor de aanschaf van tien Toyota Aygo’s en drie Yaris Hybrides. Het bedrijf heeft maatschappelijk en duurzaam verantwoord ondernemen namelijk volledig opgenomen in de bedrijfsvoering.

“Ons wagenpark bestond al voor meer dan de helft uit Toyota’s en daarover zijn we altijd heel tevreden”, aldus Bas van Laar, directeur van The People Group.
“Duurzaam en maatschappelijk ondernemen hebben we allebei hoog in het vaandel en mede daardoor is een prettige samenwerking ontstaan tussen onze bedrijven”, zegt Rik Nanning, vestigingsmanager Toyota Jos van Boxtel, die de dertien nieuwe Toyota’s leverde.

The People Group is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in multidisciplinaire projecten in de civiele techniek, elektro- en installatietechniek, werktuigbouwkunde, geotechniek en informatie- en communicatietechniek. Behalve in eigen land, is het bedrijf ook actief in België en Duitsland.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.