Trainingen met i-MiEV’s bij Innovam

Vanaf april werken cursisten – die trainingen volgen over hybride en elektrische voertuigen – niet alleen aan hybride auto’s, maar kunnen ze ook kennis maken met de Mitsubishi i-MiEV. Innovam is daarmee het eerste opleidingsinstituut dat vol elektrische voertuigen in praktijktrainingen gebruikt.

Hybride en elektrische voertuigen stellen extra eisen aan werkplaatsen en aan technisch medewerkers. Zo geldt nu ook de NEN 3140 norm voor de autobranche. Tot nu toe zijn in de praktijktrainingen alleen hybride auto’s gebruikt.
Piet Jan van Gerwen, directeur trainingen bij Innovam: "We zijn als opleidingsinstituut expert op het gebied van hybride en elektrische voertuigen, dat nemen we serieus. Daarom willen we graag in onze trainingen met hybride en elektrische voertuigen werken. We zijn blij dat we de twee i-MiEV’s kunnen inzetten."

Mitsubishi heeft de i-MiEV’s beschikbaar gesteld aan Innovam. Marco de Lange, algemeen directeur: "We vinden het belangrijk dat de vakmensen in de branche werken aan de modernste technologieën. Daarom kan Innovam deze i-MiEV’s gebruiken in de trainingen."

In november 2010 was Aftersales Magazine aanwezig bij Train de Trainer van de i-MiEV.
Lees hier het volledige artikel in magazine nummer negen >>

[responsive-video identifier=”8VQfeO1P6Yk”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *