Trainingsite Innovam vernieuwd

Innovam heeft maandag een nieuwe website gelanceerd met de mogelijkheid zelf de datum en plaats van een training te kiezen en deze direct te boeken. Met deze nieuwe site hebben klanten beter inzicht in wat Innovam voor hen kan betekenen.

De website is helemaal aangepast aan de nieuwe huisstijl van Innovam. Onder het label Business staat alles voor bedrijven en onder het label Education voor scholen, gemeenten en overheidsinstellingen. Binnen de site Business is een speciaal deel ingericht voor APK-Keurmeesters en leerbedrijven, bij Education voor onderwijs, praktijkleren,leermiddelen en arbeidsmarkt. De webshop is ingericht voor alle open trainingen voor personenauto’s en bedrijfsauto’s zoals APK, Airco, Hybride/ NEN 3140, BHV, EPD en klantgericht communiceren. Het boeken van RPT trainingen wordt later toegevoegd.

Ernst Gleijm, commercieel directeur van Innovam: “We willen steeds meer klantgericht werken, en ook onze website moet daarin ondersteunen. Nu kan een klant snel de informatie vinden over producten en diensten, en weet hij precies wat Innovam voor hem kan betekenen.”

Innovam heeft onlangs ook een nieuwe trainingslocatie in Heerlen geopend.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.