Triple A Gala start mooie traditie

Het belooft de start te zijn van een mooie traditie: het Triple A Gala. Automobiel Management, Automotive Insiders en Aftersales Magazine slaan de handen ineen om gezamenlijk een gala-avond te organiseren op zaterdag 10 maart 2018 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

De avond biedt professionals uit de autobranche en hun partners de mogelijkheid om elkaar in een stijlvolle omgeving en ontspannen sfeer te ontmoeten. Tussen de gangen van een uitstekend diner door bieden verschillende sprekers een mooie mix van informatie en entertainment. Daarbij wordt ook de maatschappelijke betrokkenheid niet vergeten.

Goed doel

Onder de sprekers bevinden zich Amerika-specialist Charles Groenhuijsen en misdaadverslaggever John van den Heuvel. Gepromoveerd wetenschapper, maar ook cabaretier Rob Urgert zorgt voor een lichte toets. De presentatie van de avond is in handen van Jort Kelder, die tevens zal optreden als veilingmeester. De opbrengst van de avond, inclusief de veiling, is immers bestemd voor de bestrijding van alvleesklierkanker. Prof. Dr. Casper van Eijck van het Erasmus Medisch Centrum zal aan het eind van de avond een cheque ontvangen ter ondersteuning van een nieuwe behandeltherapie voor alvleesklierkanker.

Tafel

Het gala is een prima gelegenheid voor de autobranche om relaties uit te nodigen, nieuwe contacten op te doen en tegelijk een goed doel te steunen. De drie organisaties achter het Triple A Gala stellen tafels van tien personen beschikbaar. Meer informatie? Stuur een mail naar rob@aftersalesmagazine.nl.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters