TRW Aftermarket Temot-leverancier 2015

TRW Aftermarket is door Temot International uitgeroepen tot ‘leverancier van het jaar 2015’. De onderscheiding werd uitgereikt tijdens de conferentie van aandeelhouders en leveranciers van de inkoopvereniging.

Temot-CEO Fotios Katsardis overhandigde de award aan de vertegenwoordigers van TRW: Neil Fryer, Vice-President en General Manager van Global Parts & Service, Javier Rodrigo, Director Europe Parts & Service en Jochen Leuthold, Sales Director Central Europe. Tijdens de avond werden ook andere prijzen uitgereikt: Wereldwijde leverancier (Robert Bosch GmbH); Bedrijfsvoertuigen (Hengst SE & Co. KG); Verkoop & Marketing (KS Tools GmbH) en Logistiek (Nissens A/S).

Temot International telt 57 aandeelhouders in 54 landen en behaalde vorig jaar een recordomzetcijfer van meer dan 9,2 miljard euro.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.