Turbo’s Hoet lanceert Turbopartner

Turbo’s Hoet, het turborevisiebedrijf uit Hoevelaken, komt met een nieuw concept voor de garagist die turbospecialist wil worden. Met Turbopartner worden autobedrijven in staat gesteld zich als turbospecialist te kwalificeren door middel van een professionele training en het up-to-date blijven van de meest actuele informatie over turbo’s en turborevisie.

Om Turbopartner te mogen worden moet de garagehouder onder meer een online test doen en alle aangekochte turbo’s registreren. Wanneer de Turbopartner de te monteren turbo’s registreert via Turbo-partner.nl wordt hij direct voorzien van specifieke montage-instructies.
Nog een voordeel van het nieuwe concept is Turbogarantie. Klanten krijgen hiermee dezelfde zekerheid en kwaliteit als binnen het officiële dealerkanaal. Mocht de turbo onverhoopt defect raken, dan wordt er gelijk een gratis vervangende turbo geleverd, ongeacht de oorzaak van het defect.

Olaf Velthuis, algemeen directeur van Turbo’s Hoet: “De vervangingsmarkt van turbochargers neemt enorm toe en steeds meer bedrijven zien zich regelmatig in de werkplaats geconfronteerd met auto’s waarvan de turbo vervangen moet worden. Uiteraard kan de garagist dan terecht bij de lokale grossier, terwijl men zich als Turbopartner gesteund weet door de technische knowhow en informatie.”
Turbo’s Hoet ontvangt wekelijks zo’n vijftig cursisten om getraind te worden op het diagnosticeren en vervangen van turbo’s. “Wij verwachten dan ook dat tegen het eind van dit jaar zo’n 200 garagisten zich zullen hebben aangemeld om Turbopartner te worden”, aldus Velthuis.

Het turborevisiebedrijf is actief in Nederland, België, Frankrijk, Roemenië en Bulgarije als officieel distributeur van alle turbofabrikanten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.