TUV-certificering brandstofsysteembehandelingen Wepp

De Wepp 2032 Diesel Systeem Behandeling en Wepp 2036 Injectie Systeem Behandeling hebben van TÜV een kwaliteitscertificaat gekregen. De producten zijn onderzocht en getest op hun werkzaamheid met betrekking tot verhoging van het cetaangehalte en vochtverdrijving.

“De laatste jaren is er een wildgroei ontstaan aan additieven. Om te bewijzen dat we doen wat we beloven hebben wij onze beide brandstofsysteembehandelingen door TÜV en de Fachhochschule Südwestfalen laten testen”, aldus Peter Boer van Wepp.

Volgens het bedrijf leiden de hedendaagse brandstoffen met bijmenging van biodiesel/bio-ethanol tot inwendig vervuilde motoren, dit in combinatie met de toegepaste emissie verlagende systemen. Boer: “We zien een toename van vervuilde injectoren en verstuivers, die hierdoor vroegtijdig defect raken. Inlaattrajecten slibben dicht, waardoor de brandstof/luchtmenging verstoord raakt. Katalysatoren en roetfilters vervuilen hierdoor overmatig en brandstofleidingen en tanks verontreinigen, in het ergste geval met algen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.