Twee nieuwe deelnemers Carxpert

Carxpert heeft twee nieuwe deelnemers aangesloten: Garage Altena in Balkbrug (via Group Auto-grossier Jari Techniek) en Auto Londen in De Meern, via Record Auto onderdelen. Eerder dit jaar traden drie autobedrijven toe tot de garageformule.

Eigenaar Harold Altena noemt met name de technische ondersteuning van Carxpert als argument om zich aan te sluiten. Ook de marketing- en commerciële ondersteuning deden de balans doorslaan. In aanvulling daarop wijst Frank van Londen op de mogelijkheden voor monteurstrainingen en de diverse modules, zoals pechhulp via AA-team.

De formule Carxpert omvat in Europa meer dan vijfduizend universele autobedrijven.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *