Tweede huisbeurs van Doetam

Doetam Automaterialen organiseert op 25 en 26 september voor de tweede keer een huisbeurs voor haar klanten. De Achterhoekse grossier organiseert tijdens de showdagen onder meer demonstraties, een diagnoseplein en workshops voor de auto-, garage- en schadeherstelbedrijven uit de regio.

Er zal een live diagnoseplein zijn, waar de systemen van Bosch, Hella Gutmann en Delphi worden getoond. Daarnaast is er veel aandacht voor aircodiagnose- en servicesystemen van Waeco, Robin Air en Hella. Samen met partners als Stokvis, Hamer en JN Testapparatuur wordt aandacht geschonken aan het aanbod werkplaatsapparatuur.

Harrems Tools verzorgt de nodige demonstraties van actuele machines en slimme oplossingen voor de werkplaats. Verder wordt uitleg gegeven over bepaalde producten, zoals nieuwe technologieën rondom accu’s van bijvoorbeeld Varta en online informatiesystemen als Topmec. Kroon Oil demonstreert de Powerflush, waarmee automatische versnellingsbakken kunnen worden gespoeld.

De showroom van ruim duizend vierkante meter zal zijn gevuld met handgereedschap en karren van Facom, Hazet, Gedore, Kraftwerk, Teng Tools, Sonic, Metabo, Makita en Dewalt. Ook Fluke is aanwezig met speciale meetapparatuur.

In de trainingsruimten zullen workshops van Luk, SKF en GMTO, in combinatie met Delphi, worden gegeven. Tijdens de beide beursdagen introduceert Doetam, met vestigingen in Doetinchem en Eibergen, haar vernieuwde bestelsite.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *