Uitbreiding netwerk Deukweg

Deukweg.nl, online platform voor schadeherstel, heeft in de maand juni elf nieuwe Focwa herstellers bij het netwerk aangesloten. Het totale netwerk van Deukweg.nl komt hiermee op 408 schadebedrijven, zowel onafhankelijke als ketengebonden bedrijven.

Het platform streeft naar een complete, landelijke dekking. De nieuw aangesloten bedrijven zijn gevestigd in Slochteren, Winschoten, Oss, Valkenburg, Hoeven, Ravenstein, De Krim, Heerde, Venlo, Valkenburg en Mijdrecht.

“Naarmate de tijd vordert dringt ook tot herstellers in kleinere gemeenten het besef door dat dit de kans is waar de herstelwereld heengaat, omdat mensen zich steeds vaker online oriënteren om autoschade op te lossen”, aldus oprichter Tom Roetgering. “Het is belangrijk om je als schadeherstelbedrijf online ook te laten zien, met onze dienstverlening bouw je reviews op die ook door andere consument worden gelezen.”

Deukweg.nl adverteert maandelijks in abri’s bij ruim 350 benzinestations en heeft onlangs een vernieuwde website gelanceerd.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.