Uitgesteld Focwa congres op 17 februari

Focwa laat weten dat op woensdag 17 februari het uitgesteld jaarcongres zal plaatsvinden in Nieuwegein. Dit congres stond eigenlijk gepland op 11 november, maar de branchevereniging voelde zich toen genoodzaakt om dit evenement op het allerlaatste moment te cancelen vanwege conflicten met vijf afvallige leden.

De exacte inhoud van het congresprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt. Duidelijk is wel dat Focwa vanaf 1 januari dit jaar duidelijker kwaliteitseisen stelt aan het lidmaatschap en een gedifferentieerde aanpak heeft doorgevoerd, waarbij onderscheid wordt gemaakt op techniek. Hiermee is dus een einde gekomen aan een verenigingsstructuur die is gebaseerd op keten of onafhankelijke bedrijven, maar is de techniek het uitgangspunt.

Denis Maessen zal de inhoud van Focwa ‘nieuwe stijl’ ongetwijfeld nader toelichten op het congres op 17 februari aanstaande. Eerder al werd bekend dat de ad-interim periode van Maessen is verlengd tot 1 oktober dit jaar.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *