Uitnodiging Automechanika Shanghai 2015

Welkomstdiner op niveau in Shanghai

Van 2 tot en met 5 december wordt de Automechanika in Shanghai gehouden. Een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met een groot aantal Chinese producenten en leveranciers van auto-onderdelen en equipment. Bovendien een buitenkans om eens een stukje van de Chinese cultuur te leren kennen.

GIA / Jiahe Shengde Investment Holding (dat onlangs een tentoonstelling in Den Haag heeft georganiseerd) pakt deze gelegenheid aan om u voorafgaand aan de vakbeurs, op 1 december, een diner met als thema ‘GIA Matchmaking’ aan te bieden in een exclusief restaurant met uitzicht over Shanghai. Dit is inclusief een afterdinerborrel waar u met vakgenoten alvast kunt vooruitblikken op de beurs.

GIA nodigt 50 gasten uit Europa en China uit die de markt vertegenwoordigen uit de sectoren: fabrikanten, groothandelaren, inkoopcombinaties, media en officials. Met name zijn Europese fabrikanten van harte welkom in verband met geplande aankoopbudgetten van Chinese partijen. Eventueel gewenst kan GIA bemiddelen bij het boeken van uw reis en hotelaccommodatie.
Bent u geïnteresseerd in deze buitenkans of kent u iemand uit bovenstaande sectoren die ook naar Shanghai afreist? Laat het hier weten.

Graag ontvangen wij per omgaande uw reactie op deze uitnodiging in verband met de korte voorbereidingstijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.