Unieke Europese carwashbeurs in RAI

De International Carwash Association (ICA), ’s werelds grootste organisatie voor wasstraatprofessionals, gaat in de Amsterdamse RAI een Europese carwashbeurs organiseren. De Car Wash Show Europa zal plaatsvinden op 5-7 oktober 2015 en is daarmee de eerste Europese beurs die volledig op carwashprofessionals is gericht.

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met BTG, de Duitse autowasvereniging, en Petrol World Magazine, een toonaangevend tijdschrift voor de retail olie-industrie.

Vanwege het unieke karakter van de beurs (geen beursonderdeel, maar hoofdrolspeler) verwacht de organisatie een meerwaarde voor exploitanten en leveranciers. Car Wash Show Europa zal drie speerpunteen kennen: educatieve seminars, een beurs en netwerkevenementen.

“De seminars zullen zeker van belang zijn voor exploitanten van autowasstraten met informatie die elders niet verkrijgbaar is. We gaan succesverhalen en informatie delen omtrent carwash vanuit verschillende (internationale) markten. Ook zullen we kennis en perspectieven van buiten de branche die voor carwash van belang is, nader gaan belichten”, aldus ICA bestuursvoorzitter Gary Dennis. Het evenement moet een tweejaarlijks terugkerend karakter krijgen.

Ook de schoonmaakbeurs Interclean heeft het plan opgevat om carwash in haar programma te integreren. De organisatie wil voor de editie 2016 in de RAI een aparte ruimte voor carwash realiseren mits er genoeg animo is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.