Update schadecalculatie VWE

SilverDAT calculate is nu volledig geïntegreerd in het backoffice systeem i/Motion Software van CTA Consulting. Het schadecalculatiesysteem van VWE is daardoor nu beschikbaar voor de autobedrijven die met de module ‘schadeherstel’ van de software werken.

Alle gegevens van SilverDAT calculate kunnen in i/Motion Software direct verwerkt worden tot werkorder, onderdelen bestellijst en een factuur. Vervolgens kan de factuur binnen i/Motion Software ook automatisch geboekt worden in het geïntegreerde boekhoudpakket. Exporteren naar een ander financieel pakket is ook mogelijk.

SilverDAT Calculate is een schadecalculatiesysteem waarmee autobedrijven eenvoudig een calculatie maken en daarvan een professioneel schaderapport kunnen uitdraaien. “Via het kenteken of chassisnummer vraagt het bedrijf unieke voertuiginformatie op, zoals de exacte uitvoeringsspecificaties en af-fabriek geleverde opties”, Aldus Jasper Verweij, Business Developer bij VWE. “Het vervolgproces, zoals een schadecalculatie, wordt daardoor een stuk eenvoudiger.” Daarnaast hebben autobedrijven de mogelijkheid om in het systeem onderdeelnummers en prijzen op te vragen, waardoor het bestellen van verkeerde onderdelen verleden tijd is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *