Vakgarage richt pijlen op zakelijke markt

Stichting Vakgarage wil meer omzet gaan realiseren uit de zakelijke markt. Om dit te bewerkstelligen is per 1 september Vishal Durgaram aangetrokken die de coördinatie voor zijn rekening gaat nemen.

Christien den Uil, voorzitter en manager van Vakgarage: “De groei zet onverminderd hard door. We hebben momenteel al 181 Vakgarages binnen de gelederen en we hopen dat nog dit jaar de 200ste Vakgarage zich bij ons aan zal sluiten. Hiermee zijn we zo langzamerhand landelijk dekkend. Volgend jaar gaan we op dezelfde voet verder met werven van nieuwe leden en hebben hier hooggespannen verwachtingen van.”

Next level

De volgende stap is om de zakelijke markt landelijk intensiever te gaan bewerken. “Om dit te bewerkstelligen hebben we een afdeling zakelijke markt opgericht en Vishal Durgaram aangenomen als accountmanager zakelijke markt. Samen met de overeenkomst die we kortgeleden met Mivar gesloten hebben zullen wij de zakelijke markt veel te bieden hebben”, legt Den Uil uit.

Vishal Durgaram is afkomstig van Nissan Nederland en was daarvoor werkzaam bij Ford Nederland.

Stichting Vakgarage en grossiersvereniging Vrooam sloten onlangs een strategische samenwerking. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.