Vakgarage splitst dubbelfunctie voorzitter/directeur

Gezien de forse groei van het aantal aantal franchisenemers in de laatste jaren heeft Vakgarage besloten de dubbelfunctie van voorzitter en directeur te splitsen. Vishal Durgaram is benoemd als nieuwe voorzitter; Christien den Uil blijft directeur van Vakgarage Projekten, de functie die zij sinds 1 januari 2011 bekleedt.

Tevens blijft Vishal Durgaram de functie van marketingmanager voor de stichting bekleden. De groei van de garageformule betrof niet alleen het aantal franchisenemers, maar ook de dienstverlening.

Het Vakgarage-netwerk is in acht jaar tijd gegroeid van 107 naar 275 aangesloten garagebedrijven. Vakgarage ziet nog steeds ruimte voor nieuwe toetreders. Op een seminar tijdens de Autoprof-vakbeurs in Gorinchem werd vorige week de verwachting uitgesproken dat het netwerk de komende twee à drie jaar kan groeien tot 350 deelnemers. Op de lange termijn zou zelfs vierhonderd haalbaar moeten zijn.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2965 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *