Van Beek vicevoorzitter BOA

Marco van Beek volgt Peter de Rooy op als vicevoorzitter van het bestuur van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven (BOA). Dat meldt Bovag. Van Beek is al sinds 2010 bestuurslid van BOA en voorzitter van de verkoopcommissie.

“Binnen het hoofdbestuur wil ik het onder meer graag hebben over het inkopen en verkopen van auto’s. Daar ligt ook mijn kracht. De commerciële kant, daar ga ik me vooral op focussen. Met mijn bedrijf ken ik de laatste paar jaren eigenlijk alleen maar groei in de verkopen. Die positieve ‘swung’ vind ik ook terug in het Bovag-hoofdbestuur”, aldus Van Beek.

De nieuwe De 42-jarige vicevoorzitter is directeur van Autobedrijf Marco van Beek in Steenwijkerwold, voormalig Autobedrijf Gert Ruinemans. Van Beek nam dit bedrijf in 2008 over.

Peter de Rooy blijft actief bestuurslid in het Bovag-hoofdbestuur.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.