Van den Hurk Bedrijfswagens Hertz-partner

Autoverhuur Helmond, onderdeel van Van den Hurk Bedrijfswagens, heeft sinds 1 oktober Postkoets Auto Verhuur overgenomen en wordt binnenkort een officiële partner van Hertz, de wereldwijde autoverhuurorganisatie.

Mede-eigenaar Roland van den Hurk: “Door deze overname beschikt Autoverhuur Helmond in totaal over 145 extra wagens, zowel personen- als bedrijfswagens, die bedoelt zijn speciaal voor de verhuur en short lease.”

Naast een compleet wagenpark met bijvoorbeeld lesauto’s met dubbele bediening, aanhangwagens, koelwagens, vrachtwagens en 9-persoons busjes beschikt het bedrijf ook over een moderne borstelwasstraat en een eigen werkplaats voor onderhoud en reparatie aan de voertuigen. “Het pakket aan diensten wordt verder aangevuld met belettering, revisie, keuring, roetmeting, beveiligingssystemen aanbrengen of aanpassingen en speciale inrichtingen van bestelwagens. De schadeherstelafdeling houdt zich onder meer bezig met uitdeuken zonder spuiten, aircoservice en ruitenmontage en -demontage”, aldus eigenaar Marc van den Hurk van de verhuurder. De broers houden zich ook bezig met zakelijke lease, zoals bijvoorbeeld financial lease, operational lease en short lease, maar ook het verzekeren van een wagenpark.

Hertz Autoverhuur kwam onlangs nog in het nieuws door de nominatie van twee vestigingen die meedingen naar de titel Autoverhuurder van het Jaar 2011 van Bovag Verhuurbedrijven. Het gaat om Hertz Autoverhuur Bultman in Deventer en Hertz Autoverhuur Bultman in Apeldoorn. In totaal zijn er elf genomineerden. De verkiezingsuitslag is op 2 november.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.