Van der Heiden projectmanager Blij dat ik Rij

Stichting Blij dat ik Rij heeft voor haar afdeling Online Autoservices Patrice van der Heiden gevraagd als projectmanager op te treden. Het platform biedt consumenten de mogelijkheid eenvoudig en snel online offertes aan te vragen voor autoreparatie, onderhoud en schadeherstel. Van der Heiden zal de stichting ook ondersteunen bij nieuwe toekomstige creatieve oplossingen.

De reactie van Patrice van der Heiden op de aanstelling: "Ik heb gezien welke oplossingen er nu al in de markt worden gezet door de Stichting Blij dat ik Rij en hoeveel mooie ideeën er nog op de plank liggen. Ik kan dan ook niet wachten om daar mijn tanden in te zetten en een steen bij te dragen aan het succes."

Patrice van der Heiden is voorheen medeoprichter, aandeelhouder en directeur geweest bij Autodata Nederland. Daarna heeft hij de rol vervuld van directeur van Autoscout24 Nederland en Autodata DM Shop. Daarnaast is Van der Heiden onder meer nog werkzaam voor zijn eigen adviesbedrijf, Heathlands Automotive en Finnish Dutch Trade Guild.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *