Van der Kooi en Eurol sluiten overeenkomst

Lotus importeur Van der Kooi Sportscars en Eurol Lubricants hebben een samenwerking gesloten over de levering, afname en gebruik van Eurol producten voor de werkplaats en het circuit. Van der Kooi zal Eurol daarnaast van waardevolle informatie voorzien over de prestaties van de olie.

Van der Kooi Sportscars zocht sponsoring voor zijn deelname aan het Dutch Supercar Challenge in de vorm van olieproducten. De Nederlandse oliefabrikant zag meer mogelijkheden in een overeenkomst. De vestigingen van Van der Kooi in Lochem en Amsterdam krijgen beide een volledige Eurol-uitstraling.
Van der Kooi zal Eurol van waardevolle informatie voorzien over de prestaties van de olie. Iedere race worden de auto’s voorzien van verse olie. Na de race wordt deze afgetapt en teruggestuurd naar de oliefabrikant voor controle.

“We zijn bij Eurol in het laboratorium geweest en ze hebben laten zien dat ze ook daadwerkelijk iets met onze feedback kunnen en zullen doen”, aldus Willem van der Kooi, eigenaar van Van der Kooi Sportscars.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *