Van Huut voorzitter JCG Business Club

RAI Vereniging meldt vandaag op haar website, dat Armand van Huut van Intertruck de voorzittershamer van de JCG Business Club heeft overgenomen van Marco van der Aa van Hella.

Van Huut was al bestuurslid bij JCG. Naast de nieuwe voorzitter nemen ook Michiel Nijboer en Nijboer Blijstra Techniek, Jolanda Hogenelst van Fugo Automatrialen en Hubert Beeren van Technische Centrale deel in het bestuur.

Hogenelst en Beeren werden tijdens de recente ledenvergadering beëdigd als bestuursleden en marco van der Aa blijft komend jaar als erelid verbonden aan de businessclub. Tijdens het jaarfeest werd er afscheid genomen van Marco Brinkers van APS in Breda, omdat zijn bestuurstermijn afliep. Peter Paul van Cleef (Agron) heeft, na twintig jaar JCG-lidmaatschap de 45-jarige leeftijd bereikt, wat betekent dat ook hij plaats moet maken voor nieuwe aanwas.

In Aftersales Magazine nummer 11, die op 27 november is verschenen, staat een uitgebreid artikel over de JCG. Lees het hier >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *