Van Leeuwen stapt uit ABS

Van Leeuwen Autoherstel Groep zal de formule ABS Autoherstel verlaten om als zelfstandige groep door te gaan. Op dit moment zijn beide partijen nog in gesprek over de afwikkeling en het tijdstip waarop het vertrek plaatsvindt.

Kjeld van Leeuwen: “De periode bij ABS Autoherstel heeft ons veel gebracht, maar ik mis het vrije ondernemerschap. Binnen een formule met bijna honderd vestigingen heb je te maken met overlegstructuren die soms het proces vertragen. Dat past ons niet meer zo goed. Ik ben een ondernemer pur sang en wil graag zelf aan de knoppen zitten om snel te kunnen schakelen en de toekomst van mijn bedrijf voeren.”

ABS inventariseert nu met welke ondernemers in het zuiden de dekking in het verzorgingsgebied op peil kan worden gehouden. Wijnand Mebius, algemeen directeur ABS Autoherstel: “De gestuurde omzet vanuit ABS Autoherstel gaat over naar andere bedrijven in de regio. We hebben goed in kaart welke bedrijven in aanmerking komen om zich aan te sluiten bij onze formule. Met die ondernemers hebben inmiddels de eerste gesprekken plaatsgevonden. Het is de bedoeling dat de overgang geruisloos verloopt, zodat onze opdrachtgevers en klanten er geen hinder van ondervinden. Het streven is om de transactie nog voor de zomer af te wikkelen.”

Van Leeuwen Groep heeft vestigingen in Best, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Oisterwijk, Aarle-Rixtel.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.