Van Mossel Ford opent in Helmond en Eindhoven

Van Mossel Groep opent begin deze maand op Autoboulevard Helmond met een Ford-vestiging. Op zeer korte termijn zal de autodealer ook in Eindhoven met het automerk starten.

“De start van de Ford-activiteiten in Helmond en Eindhoven past in onze groeistrategie om met het merk een sterke vertegenwoordiging te vormen in de regio Zuid-Nederland,” verklaart Eric Berkhof, algemeen directeur van de Van Mossel Groep.

“Door de overname van Vadah eind 2014 is Van Mossel als Ford-dealer al actief in Weert en Roermond. Daar komt Helmond nu bij, op korte termijn gevolgd door de opening van een vestiging in Eindhoven. Hiermee zorgen we er voor dat het merk in deze regio weer maximaal vertegenwoordigd is en Ford-rijders voor een nieuwe auto of onderhoud weer bij een officieel dealerbedrijf terecht kunnen.”

Hans van de Ven, vestigingsdirecteur: “Van Mossel Ford Helmond zet de Ford-activiteiten voort vanuit een nieuwe, volledig verbouwde showroom. Naast de verkoop van alle nieuwe Ford-modellen kunnen klanten uit de regio ook bij ons terecht voor service en onderhoud, financiering, verzekering, leasing en multimerkoccasions.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *