Van Westerveld beste leermeester

Reinier van Westerveld van Hyundai-dealerbedrijf Bert Wieten in Zwolle is verkozen tot Beste Leermeester van het Jaar. Dat is bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst bij kenniscentrum Innovam in Nieuwegein.

Van Westerveld versloeg in de finaleronde medefinalisten Theo Burgwal (Ginaf Service Ederveen) en Patrick Berrens (Kwik-Fit Castricum). Naar het oordeel van de jury onderscheiden de genomineerden zich vooral door hun visie op opleiden, hun vakinhoudelijke kennis en hun soepele wijze van afstemming tussen leerbedrijf, leerling en ROC.

Chef-werkplaats Reinier van Westerveld (43) is sinds 1 januari 2003 werkzaam bij Hyundai-dealer Bert Wieten. En bij Bert Wieten ging nadat de uitslag bekend was geworden niet alleen de vlag in top, ook ging er gul taart rond. Van Westerveld scoorde enorm hoog op het gebied van motivatie en inspiratie. Hij staat bekend om de positieve manier waarop hij met leerlingen omgaat.

Bijzondere man

“We zijn zeer blij met deze mooie onderscheiding voor Reinier. Zijn overwinning straalt toch af op ons gehele bedrijf’, stelt Bert Wieten trots. En dan vervolgend: ‘Reinier is een echte techneut. Hij wil alles weten en als hij kennis tekort komt, dan zoekt hij net zo lang op diverse fora en/of sites tot hij het probleem kan oplossen. Hij is ook heel sociaal. Wij nemen leerlingen aan van alle niveaus. En Reinier staat ook open voor leerlingen van het speciaal onderwijs en leerlingen die hier komen voor een snuffelstage.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.