VAvdZ groeit naar 20.000 leden

De Vereniging Auto van de Zaak (VAvdZ) heeft deze maand haar twintigduizendste lid verwelkomd. VAvdZ bestaat nu bijna vijf jaar en behartigt de belangen van de zakelijke rijder.

Zakelijk rijden is in de loop der jaren alleen maar complexer geworden. Door de vele veranderingen in regelgeving, in bijtelling en in autoregelingen. Maar ook door de diversiteit aan mogelijkheden: een zakelijke auto kopen of leasen, wel of niet bijtellen, zakelijk rijden in een privéauto tegen een kilometervergoeding of met een mobiliteitsbudget, die privéauto zelf kopen of via private lease. VAvdZ helpt werknemers en ondernemers niet alleen met duidelijke informatie over hun rechten en plichten, maar ook met keuzes maken uit alle mogelijke opties.

De sterke groei van de vereniging verklaart Huisman als volgt: “Wij zijn een vereniging 2.0, door de combinatie van onze website met nieuwe media vormen we één grote online community. Het lidmaatschap voor een berijder is gratis, bedrijven betalen een acceptabele bijdrage. We houden de kosten beperkt en spenderen alleen tijd aan zaken die er toe doen.“

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *