Veiling Kroymans-Opels

BCA Autoveiling (Barneveld) veilt woensdag 8 september een van de laatste restanten van de boedel van het failliete Kroymans. In totaal zeventig huurauto’s van het merk Opel gaan onder de hamer. BCA hoopt met deze veiling het daverende succes van de DSB-veiling te evenaren.

De Opel Corsa’s, Astra’s, Vectra’s en Zafira’s uit 2007, 2008 en 2009 worden aangeboden tijdens de veiling op woensdag 8 september, na de wekelijkse Lease/Fleet veiling. Er is bewust voor BCA gekozen om de zeventig Opels laten te laten veilen. Alle voertuigen zijn geschikt voor export door middel van teruggave van de rest BPM. Gezien de ervaring van BCA en hun grote Europese kopersgroep (26.000) en soepele afhandeling verwachten we dat de veiling voorspoedig zal verlopen.

Iede Aukema, algemeen directeur van BCA, hoopt het grote succes van de DSB-veiling te evenaren. "Bij de DSB-veiling gingen er 285 auto’s onder de hamer hier in Barneveld. Al deze auto’s wisten we aan de man te brengen. Dit doorslaande succes willen we nu dunnetjes overdoen met de zeventig Opels uit de boedel van Kroymans. Een van de laatste restanten uit het veelbesproken faillissement." Er kan zowel fysiek als via Live Online op de auto’s worden geboden. Iedereen die mee wil bieden dient zich eerst te registreren bij BCA om zo in het bezit te komen van een BCA Klantenpas.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *