Vergroot je verkoopkansen met het Autoveiling Handelsplatform

Er zijn verschillende manieren om een auto voor een klant te kopen. Je kan als autoverkoper bijvoorbeeld online op zoek gaan, of een specifieke zoekopdracht instellen, zodat je een melding krijgt wanneer die ene auto die je zoekt, aangeboden wordt. Vanaf nu kun je ook direct inspringen op de vraag naar een auto die jij net niet hebt staan en daarmee vergroot jij jouw verkoopkansen.

Partnercontent

Op het Autoveiling Handelsplatform worden alleen auto’s aangeboden die per direct te koop zijn. En deze zijn professioneel beschreven en komen uitsluitend van gerenommeerde partijen. De werkwijze die AutoVeiling.nl sinds 2002 hanteert wordt door vele autobedrijven al jaren zeer gewaardeerd. Zij verkopen simpelweg auto’s waar de winst nog in zit.

Kopen met een muisklik en de factuur ontvang je van AutoVeiling.nl die ook de volledige afhandeling professioneel met jou regelt. Zo wordt het transport ook door hen geregeld, je kunt dus veilig kopen van een betrouwbare partner. “Wie wil dat nou niet?”, zegt Wierd Meijering, algemeen directeur AVN Group, waar AutoVeiling.nl onderdeel van is.

Anderhalvemetersamenleving

Juist in deze tijd is het extra fijn online zaken te doen. Je zou zeggen dat het kopen van een auto tijdens de anderhalvemetersamenleving lastiger is, maar het tegendeel is waar. Je kunt je immers via internet uitstekend laten informeren over de auto’s die voor jou en je klanten in aanmerking komen. “De uitgebreide beschrijvingsformulieren die wij aanbieden op onze website bieden alle informatie om een goed vooronderzoek te doen als je op zoek bent naar die ene specifieke auto voor jezelf of je klant”, aldus Wierd Meijering. Bekijk hieronder de video.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.