Vernieuwde website Innovam

Innovam heeft zijn website inhoudelijk en optisch onder handen laten nemen. De bezoeker kan voortaan sneller bij zijn gewenste training komen, stelt de branche-opleider uit Nieuwegein. Ook heeft de website nu “een onmiskenbare automotive uitstraling”.

Het educatiepakket van Innovam omvat meer dan 160 trainingen op het gebied van autotechniek, sales, management en HRM. Onderzoek liet zien dat nieuwe bezoekers op de oude website lang bezig waren met het zoeken en boeken van de juiste training. In de strategie voor de opvolger, gebouwd door Conclusion Digital, stond dan ook voorop dat elke bezoeker zo snel mogelijk op de juiste plek komt.

Het resultaat is op 23 april live gegaan en moet de gebruiker service op maat bieden. Om inhoud en trainingen op de persoonlijke wensen te kunnen afstemmen, wordt data uit klik- en zoekgedrag bijgehouden. Deze data stelt Innovam bovendien in staat om nieuwsbrieven en promoties te personaliseren. Ook kunnen herinneringen gestuurd worden wanneer het tijd is voor een opfristraining, bijvoorbeeld wanneer de apk-bevoegdheid verlengd dient te worden. Met een database van ruim vierhonderd foto’s heeft bovendien elke training een eigen, herkenbare omgeving.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.