Versleijen leidt Pitpoint in Nederland

Bij Pitpoint clean fuels is Marja Versleijen per 1 november benoemd tot managing director Nederland. Versleijen was tot eind 2015 gedurende drie jaar commercieel directeur bij Care Autoschade en werkte in de zeven jaren daarvoor bij ABZ/Solera als directeur sales- en productmanagement.

Volgens managing director Erik Kemink maakt Versleijens kennis en ervaring in onder meer de automotive- en verzekeringsbranche, “in combinatie met haar persoonlijkheid”, Pitpoint slagvaardiger in de geplande uitbouw op het gebied van schoon rijden.

Pitpoint clean fuels bouwt aan een netwerk van schone tankstations in Europa voor overheden, bedrijven en particulieren. Behalve in CNG/Groengas en LNG wordt ook geïnvesteerd in waterstoftankstations en de infrastructuur voor elektrisch laden. Per 1 november voert de onderneming een landenstructuur in om de internationale groei de komende jaren in goede banen te leiden. Dit betekent dat managers worden benoemd voor de landen waarin Pitpoint actief is. Pitpoints internationale public transport en LNG-activiteiten worden apart aangestuurd.Behalve Versleijen is per 1 november Jan Theo Hoefakker benoemd tot managing director Public Transport. Hij stapt intern over van de afdeling Operations. Eerder al werd Jan-Willem Drijver (47) gestart als managing director LNG. Hij deed ervaring op bij onder meer De Lage landen (onderdeel Rabobank Groep) en GE Capital. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *