Verzekeringsdeal Vakgarage en Polis Direct

Vakgarage en Polis Direct starten met een samenwerking op het gebied van autoverzekeringen en pechhulp. Polis Direct heeft een speciale Vakgarageverzekering ontwikkeld. De leden van Vakgarage gaan vanaf 1 maart de nieuwe autoverzekering en de Bovag-pechhulp onder de aandacht van klanten brengen.

Wouter van Kesteren, salesmanager bij Polis Direct: "Vakgaragebedrijven scoren het hoogst in het driejaarlijkse Bovag-onderzoek. Het groeiende ledenaantal van Vakgarage biedt ons als verzekeraar bovendien een kans om marktaandeel in de juiste doelgroep te genereren."

"Polis Direct heeft een zeer stabiele positie in de autoverzekeringsmarkt en een prima pechhulpproduct. Met deze samenwerking kunnen wij de stap naar groei beter en vooral sneller bewerkstelligen", zegt Vakgarage-Voorzitter Christien den Uil over samenwerking.

Vakgarage is een landelijke groep van 135 automobielbedrijven. Polis Direct valt onder de Bovag-dochter Bovemij.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *